Wilt u graag een haarstuk aanschaffen dat perfect bij u past voor een betaalbare prijs? Bij Van de Kant helpen we u graag aan een haarstuk in uw natuurlijke haarkleur. Van klassieke tot modieuze en exklusieve Lofty modellen: bij ons vindt u altijd een haarstuk of haarwerk met de ideale kenmerken voor uw gezichtsvorm, inclusief de meest geschikte verzorgingsmiddelen en eventueel accessoires.

Natuurlijk adviseren we u desgewenst over het haarstuk dat het beste bij u past: zo kunt u een afspraak maken om ons in Zeist (Utrecht) te bezoeken, maar zijn we ook graag bereid om bij u langs te komen of verschillende modellen op te sturen. Als u overtuigd bent van het juiste haarstuk, kunt u via de webshop zonder risico’s een bestelling plaatsen. Wilt u eerst liever de catalogus bekijken? Die kunt u gratis aanvragen!

Hebt u nog vragen of wilt u graag een haarstuk passen of bestellen? Laat u dan informeren door Van de Kant en neem telefonisch via 030 – 691 3297 (op werkdagen tussen 10:00 en 18:00) of per e-mail (info@lofty.nl) contact op.

© 2016 - 2020 Lofty Haarwerken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel