Op zoek naar een adres voor pruiken in Utrecht en omstreken? Het grootste aanbod van pruiken in de omgeving Utrecht vindt u hier! Lofty Haarwerken biedt U het ruimste assortiment aan pruiken in de regio Utrecht.

Kwaliteit en service
Lofty-haarwerken zijn gemaakt van hoog kwalitatieve kunstvezels die zo dun zijn dat ze niet van echte haren te onderscheiden zijn. Onze pruiken zijn ook lichter, makkelijker te onderhouden en goedkoper dan pruiken die gemaakt zijn van echt haar.

Op onze website vindt u ons uitgebreide assortiment. Tevens kunt u hier meteen een bestelling plaatsen. U kunt ook ons aanbod van pruiken in Zeist (nabij Utrecht) bezichtigen en komen passen. Hiervoor dient u wel eerst een afspraak te maken zo kunnen we u de juiste service bieden. Zeker bij uw eerste aanschaf van een Lofty haarwerk is een afspraak aanbevolen.

Lofty is dan ook het adres waar u terecht kunt voor uw pruiken in Utrecht en omgeving. Bel naar 030-6913297 of stuur ons een email via postmaster@lofty.nl indien U meer informatie wenst over onze service en producten.

© 2016 - 2020 Lofty Haarwerken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel