Op zoek naar goedkope en kwalitatieve haarwerken? “Kwaliteit hoeft niet duur te zijn” is ons motto. Bij Lofty-haarwerken vindt u dan ook een ruime keus aan kwalitatieve en goedkope haarwerken.

Materiaalkeuze
Als materiaalkeuze voor onze haarwerken gebruiken we een dunne kunstvezel van hoge kwaliteit. Daardoor kunnen we kwalitatief hoge maar tevens goedkope haarwerken aanbieden. Naast een kwalitatieve maar goedkope materiaalkeuze voor onze haarwerken zijn er nog enkele andere voordelen ten opzichte van haarwerken van echt haar: ze zijn lichter in gewicht, ze zijn kleurvast en breken of splijten niet. Ook zijn ze vormvast en makkelijk te onderhouden. De kunstvezels zijn ook niet van echt haar te onderscheiden, goedkope haarwerken van hoge kwaliteit zijn wel degelijk mogelijk.

Webshop
In onze webshop kunt u een overzicht vinden van ons aanbod van haarwerken. Tevens kan u hier ook een bestelling plaatsen. We raden, indien het uw eerste Lofty-haarwerk is, aan om een afspraak met ons te maken.

Vragen? Bekijk de info sectie op de website of neem contact op per mail via info@lofty.nl Ook telefonisch contact is mogelijk via 030-6913297.

 

© 2016 - 2020 Lofty Haarwerken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel