Als u op zoek bent naar een winkel met een uitgebreid aanbod aan haarwerken en haarstukken, kunt u terecht bij Van de Kant. Wij beschikken over een enorme voorraad kwaliteitspruiken en haarstukken, passend bij elke gezichtsvorm en altijd in uw eigen natuurlijke haarkleur.

Of u nu wilt winkelen in de webshop of op locatie in Zeist haarstukken wilt uitproberen; alles behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het eveneens mogelijk om bij u thuis, of bijvoorbeeld in het ziekenhuis of uw verzorgingshuis, verschillende haarwerken te passen. Bovendien hoeft u zich over uw zorgverzekeraar niet druk te maken, want wij zorgen ervoor dat de vergoeding wordt geregeld.

Behalve haarstukken bieden wij u ook een ruime voorraad Lofty verzorgingsmiddelen en accessoires, zodat u het haarwerk altijd in goede conditie kunt houden met bijvoorbeeld speciale shampoos, balsems en borstels. Wilt u graag meer informatie over onze haarstukken, een afspraak maken of de gratis catalogus aanvragen? Neem dan op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 telefonisch contact op via 030 – 691 3297 of stuur een e-mail naar info@lofty.nl. 

© 2016 - 2020 Lofty Haarwerken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel