Haarwerken

Bent u op zoek naar de mooiste haarwerken voor een vriendelijke prijs? Dan bent u bij Van de Kant aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk terecht voor tientallen haarwerken van de beste kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen. Daarbij maken we een onderscheid tussen de volgende soorten: classic en trendy modellen, exklusief en futura.

Of u nu gaat voor de meest exclusieve haarwerken, liever een klassiek model wilt proberen of een haarstukje zoekt: u hebt de keuze uit de beste Lofty haarwerken die in meer dan zestig natuurlijke haarkleuren zijn te leveren. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen voor allerlei bijbehorende verzorgingsmiddelen en accessoires én voorzien we u graag uitgebreid van advies.

U kunt u ons altijd (op afspraak) bezoeken om bijvoorbeeld een aantal haarwerken te passen, maar uiteraard kunnen wij kunnen wij ook naar u toe komen. Bovendien kunt u via deze website gratis onze catalogus aanvragen of zelfs rechtstreeks haarwerken bestellen. Lees meer over de mogelijkheden en neem snel contact met ons op via 030 – 691 3297 (maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00) of info@lofty.nl! 

© 2016 - 2020 Lofty Haarwerken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel