Garantieregeling Haarwerken

1. Kwaliteit: Elk Haarwerk is gecontroleerd op fabrieks en materiaalfouten, waarvoor u gedurende 6 maanden garantie op de pasvorm, binnenwerk en fabricagefouten heeft. Wanneer er desondanks klachten ontstaan gelden de onderstaande garantiebepalingen.

2. Garantie: De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag. Het is ook mogelijk dat u de producten behoudt en een gedeelte van het aankoopbedrag retour ontvangt.

3. Garantietermijn: De garantietermijn bedraagt 6 maanden, en begint op de datum die vermeld is op het aankoopbewijs. - De garantieregeling geldt bij normaal gebruik en onder voorwaarde van erkenning van de klacht door haarwerken van de Kant.

4. Waarborg door de ANKO branchevereniging: Waarborg tot een garantieregeling van minimaal zes maanden bij bijzondere omstandigheden. Goede service is belangrijk voor Lofty Haarwerken. Heeft u desondanks een klacht, u kunt deze telefonisch of schriftelijk bekend maken. Mocht de klacht niet naar tevredenheid opgelost zijn dan kunt u deze klacht voorleggen aan de onafhankelijke geschillencommisie. ( Klachtenformulier ) ( Garantieregeling ) Of ga naar de Geschillencommissie die uw klacht kan behandelen en dien daar uw klacht in.

5. Uitsluiting van garantie: Normale slijtage, beschadiging en verkleuring die verwacht mag worden van het product.

  1. Schade die ontstaan is door oneigenlijk gebruik, onvoldoende of verkeerd onderhoud of reparaties die zijn uitgevoerd door een ander dan haarwerken van de Kant of zonder schriftelijke toestemming van haarwerken van de Kant.
  2. Beschadiging door scherpe voorwerpen of door hitte.

Binnen 7 dagen kunt u het haarwerk omruilen mits niet gedragen (behalve passen), en het kaartje (tevens waardebon) aan het haarwerk niet verwijderd is.

 

 

© 2016 - 2020 Lofty Haarwerken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel